MiF – Mennesket i Fokus, jobber med kommunikasjon og samarbeid. Alt vi gjør handler om det. Om vi holder kurs og veileder i lederutvikling eller antimobbeprogram. Om vi jobber med bedriftsrådgivning eller lager websider for våre kunder. Om vi formidler informasjon om kosthold og helse. Eller om det er gjennom fotografering. Uansett handler det om kommunikasjon og samarbeid.

commus

Noe av det viktigste å reflektere over er at det handler først og fremst hvordan vi kommuniserer og samarbeider med oss selv, og der igjen med våre omgivelser.

Vi tror ikke at vi eier sannheten eller har funnet fasiten, utover det at vi tror på det ubegrensede potensialet som bor i mennesket. Vi tror at hvert enkelt menneske har et grunnleggende behov for å bli sett, hørt og verdsatt, og at det skjer gjennom kommunikasjon og samarbeid.

Om vi er det bevisst eller ikke så kommuniserer vi kontinuerlig. Gjennom tanker, ord, følelser og handling. I privatliv, på jobb og på skole. Gjør vi noe, er det kommunikasjon. Gjør vi ingen ting, er det også kommunikasjon.

MiF’s visjon er å være en bidragsyter til at hvert enkelt menneske blir mer bevisst på hva og hvordan det kommuniserer, først og fremst med seg selv, og der igjen med sine omgivelser. At vi sammen kan se og få frem mer av det unike potensialet som bor i hver enkelt, både i hverdag og ferie.

Kommunikasjon og samarbeid er det som er med og skaper utvikling og får verden til å gå videre. Mangel på kommunikasjon og samarbeid gjør at verden stopper opp og blir gående i ring. Gjentagende og begrensende i stedet for åpen og fornyende.

Det samme gjelder på det personlige plan. Repeterer og gjentar vi bare det kjente og trygge? Ser vi begrensninger, men våger ikke å utfordre de?

Ofte tenker vi at suksess og det og lykkes er ensbetydende med å nå gitte mål.

Det er det også for MiF, men vårt hovedfokus er veien mot målet.

Å kommunisere, samarbeide og utfordre på ulike vis gir oss energi, nysgjerrighet, mening, tilstedeværelse og flere dimensjoner i livet. Noe vi også håper skal smitte over på våre omgivelser.

Det eneste vi har garanti for er øyeblikket her og nå. Å bli mer bevisst hvordan vi bruker det er den beste garantien for også å nå målet.

– Randi T. Nordvik

Vil du vite mer om kursene våre ta gjerne en titt på www.mennesketifokus.no

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s