«Sannheten slutter ikke å eksistere selv om den er ignorert.»

Du vet hvordan du kan høre noe hundrevis av ganger på forskjellige måter før det endelig går inn til deg? Under her er 10 påminnelser som kan være godt å høre, en gang til, eller på en annen måte.

klar2

 

  1. DET GJENNOMSNITTLIGE MENNESKETS LIV ER KORT

Vi vet alle at livet er kort, og at døden er det eneste som er sikkert i livet, men vi blir likevel veldig overrasket når noen vi kjenner dør. Det er som å gå opp en trappe full i flammer, forvirret, og mistolke det siste trinnet. Du forventet at det var et til trinn der, derfor mister du balansen en stund, før du klarer å skifte tilbake til nuet og se verden som den faktisk er.

LEV livet I DAG! Ikke ignorer døden, men ikke vær redd for den heller. Vær heller redd for livet du aldri levde fordi du var for redd for å gjøre det som du egentlig ville. Døden er ikke det største tapet i livet. Det største tapet er det som dør inni deg mens du fremdeles er i livet. Vær modig. Vær tøff. Vær livredd, men ta det neste skrittet likevel.

  1. DU VIL KUN LEVE DET LIVET DU SKAPER FOR DEG SELV

Livet er ditt og ditt alene. Andre kan prøve å overtale deg, men de kan ikke ta valgene for deg. De kan gå med deg, men ikke i dine sko. Så vær sikker på at veien du velger å gå stemmer overens med din intuisjon og din lidenskap, og ikke vær redd for å skifte vei eller bane en ny vei når det føles rett.

Husk at det er alltid bedre å være på bunnen av stigen du ønsker å klatre, enn på toppen av den du ikke ønsker. Vær produktiv og tålmodig. Innse at tålmodighet ikke handler om å vente, men muligheten å opprettholde en god innstilling mens du jobber hardt for det du tror på. Dette er ditt liv, og det inneholder kun dine valg. La dine handlinger snakke høyere enn dine ord. La livet ditt snakke høyere enn dine lepper. La suksess være din lyd mot slutten.

Hvis livet kun lærer deg en ting; la det være at det å ta et lidenskapelig sprang alltid er verdt det. Selv om du ikke har den villeste ide om hvor du kommer til å lande, vær modig nok til å stå på kanten av det ukjente og lytt til hjertet ditt.

  1. Å VÆRE OPPTATT ER IKKE DET SAMME SOM Å VÆRE PRODUKTIV

Travelhet er ikke en dyd, det er heller ingenting å respektere. Selv om vi alle har sprøe skjemaer, har veldig få av oss en legitim grunn til å være opptatt HELE tiden. Vi vet rett og slett ikke hvordan vi kan leve innenfor rammene våre, prioritere riktig og si NEI når vi burde.

Det å være opptatt kan sjelden relateres til å være produktiv i disse dager. Ta en kjapp titt rundt deg. Travle mennesker overkjører produktive mennesker med stor margin. Travle mennesker skyndter seg overalt og er for sent ute halvparten av tiden. De er på vei til jobb, konferanser, møter, sosiale avtaler osv. De har knapt nok tid til å være med familien og de får sjelden nok søvn. Likevel skyter telefonen deres ut e-poster som en maskinpistol og kalenderen er stappfull av pliktbelagte oppgaver. Deres travle hverdag gir dem en følelse av å være viktig. De er som hamstere som løper rundt i hjulet sitt, inne i buret.

Selv om det å være opptatt kan få oss til å føle oss mer levende enn noe annet for et øyeblikk, vil ikke denne følelsen opprettholdes langsiktig. Om døden innhenter oss i morgen ville vi ønske at vi var mindre opptatt med kaoset og tilbrakte mer tid på å leve et liv med mening.

  1. EN ELLER ANNEN FORM FOR NEDERLAG SKJER ALLTID FØR SUKSESS

De fleste feiltakelser er uunngåelige. Lær å tilgi deg selv. Det er ikke et problem å gjøre feil. Det er kun et problem hvis du ikke lærer fra dem.

Hvis du er for redd for nederlag kan du ikke gjøre det som trengs for å være suksessfull. Løsningen på dette problemet er å bli venner med nederlaget. Vil du vite forskjellen mellom en mester og en nybegynner? Mesteren har feilet flere ganger enn nybegynneren har prøvd. Bak et ethvert stort kunststykke ligger tusenvis at mislykkede forsøk på å lage det, men disse forsøkene blir aldri vist oss.

Poenget er; bare fordi det ikke skjer nå, betyr ikke at det aldri vil. Noen ganger må ting gå veldig gale før de kan bli rett.

  1. TENKING OG HANDLING ER TO VELDIG FORSKJELLIGE TING

Suksess vil aldri komme å se etter deg mens du holder på å tenke på det.

Du er hva du gjør, ikke hva du sier at du skal gjøre. Kunnskap er nytteløst uten handling. Gode ting kommer ikke til de som sitter og venter, de kommer til de som jobber med meningsfylte mål. Spør deg selv om hva som virkelig er viktig og ha mot til å bygge livet ditt rundt svaret ditt.

Og husk dette, hvis du venter til du føler deg 100 % klar for å begynne, vil du mest sannsynlig vente resten av livet ditt.

  1. DU TRENGER IKKE Å VENTE PÅ EN UNNSKYLDNING FOR Å TILGI

Livet blir mye enklere når du lærer deg å akseptere unnskyldningene du aldri fikk. Nøkkelen er å være takknemlig for alle opplevelser, gode og dårlige. Det handler om å ta et skritt tilbake og si; «Takk for lærdommen.» Det handler om å forstå at fortidens nag er en perfekt måte å kaste bort dagens lykke. Å holde nag til fortiden er som å la en uønsket bedrift leie gratis kontorplass i hodet ditt.

Tilgivelse er et løfte, og et løfte du ønsker å holde. Når du tilgir noen gir du et løfte om å ikke holde en uforanderlig fortid mot deg selv i nuet. Det har ingenting å gjøre med å slippe en kriminell fri, men alt å gjøre med å sette deg fri fra å være et evig offer.

  1. NOEN MENNESKER ER BARE FEIL FOR DEG

Du vil bare være så bra som menneskene du omgås med, så vær modig nok til å gi slipp på dem som bare vil fortsette å gjøre deg mindre enn du er. Du må ikke tvinge frem relasjoner med mennesker som får deg til å føle noe annet enn fantastisk.

Hvis noen får deg til å føle deg ukomfortabel og usikker hver gang du er med dem uansett hvilken grunn, er de nok ikke nær-venn-materiale. Hvis de får deg til å føle at du ikke kan være deg selv, eller får deg til å føle at du er mindre på noen måte, ikke gå inn i en relasjon med dem. Kjenner du deg emosjonelt uttørket eller får en angstliknende reaksjon når du hører navnet deres, lytt til intuisjonen din. Det fins så mange mennesker som er rett for deg, som gir deg energi og inspirerer deg til å bli ditt beste jeg. Det gir ingen mening å tvinge frem en relasjon med mennesker som du ikke passer med.

  1. DET ER IKKE ANDRE MENNESKERS JOBB Å ELSKE DEG – DET ER DIN

Det er viktig å være snill med andre, men det er viktigere å være snill med deg selv. Du må virkelig være glad i deg selv for å få noe som helst gjort i denne verden. Vær sikker på at du ikke ser deg selv gjennom øynene til en verden som ikke setter pris på deg. Vit din egen verdi, selv om de ikke gjør det.

La noen elske deg akkurat som du er i dag, full i feil som du har, så lite attraktiv som du noen ganger føler deg, så ufullstendig som du tror du er. Ja, la noen elske deg til tross for alt dette, og la denne noen være DEG. Elsk deg selv som om livet ditt er avhengig av det.

  1. DET DU EIER ER IKKE HVEM DU ER

Ting er kun ting, og det har ingenting å gjøre med hvem du er som person. De fleste av oss kan klare oss med mye mindre enn vi tror vi trenger. Det er en nyttig påminnelse, spesielt i en forbrukskultur som fokuserer mer på materialistiske ting enn meningsfylte relasjoner og erfaringer.

Du må skape din egen kultur. Ikke bruk all fritiden din på TV, ikke les skjønnhetsmagasiner og ikke se på for mye av nyhetene. Finn styrken til å fylle tiden din med meningsfulle erfaringer. Tomrommet og tiden du okkuperer akkurat nå er LIVET, og hvis du lurer på hva kjendisene gjør på, har du gitt fra deg makten din. Du gir livet ditt vekk til markedsføring og mediatriks, som er skapt av store bedrifter som til syvende og sist motiverer deg til å kle deg på en viss måte, se ut på en viss måte og oppføre deg på en viss måte. Dette er en del medias hjernevasking. Det som er ekte er DU og dine venner, familie, kjæreste, dine opp- og nedturer, dine håp, dine planer, dine frykter, osv.

For ofte blir vi fortalt at vi ikke er viktig, vi er bare perifert til hva som er. «Få deg en utdannelse, en jobb, en bil, et hus, og fortsett å få.» Dette er trist, fordi en dag vil du våkne opp og innse at du har blitt lurt. Og alt du da ønsker er å ta tilbake deg selv og komme deg bort fra hjernevaskerne som ønsket at du skulle bli en drone som kjøper alt du ikke trenger for å imponere alle som ikke er viktig.

  1. ALT FORANDRER SEG, HVERT SEKUND

Omfavn endringer og innse at de skjer for en grunn. Det vil ikke alltid være åpenbart med en gang, men til slutt vil det være verdt det.

Det du har i dag kan bli det du hadde i morgen. Du vet aldri. Ting forandrer seg. Ofte spontant. Mennesker og omstendigheter kommer og går. Livet stopper ikke for noen. Det beveger seg fort, og endrer seg fra ro til kaos på sekunder. Dette skjer for mennesker hver dag. Det skjer mest sannsynlig til noen nær deg akkurat nå.

Noen ganger i en splitt av et skund kan noe forandre retningen av livene våre. En tilsynelatende ufarlig avgjørelse kan ryste verden vår som en meteoritt som treffer jorden. Hele liv har blitt kastet opp og ned, til bedre og verre, grunnet styrken til uforutsette hendelser. Og disse hendelsene skjer alltid.

Uansett hvor god eller dårlig en situasjon er nå, vil den forandre seg. Det er det eneste du kan stole på. Så når livet er bra, nyt det. Ikke let etter noe bedre hvert sekund. Lykke kommer aldri til de som ikke setter pris på det de har mens de har det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s