Har du tenkt over følgende utsagn: Hvem er du for deg selv?

Neuroaffektiv utvikling handler om å utvikle ditt personlige nervesystem slik at du kan romme mer og mer energi og oppfatte større kompleksitet. Særlig kvinner har et sterkt og levende sanseapparat som egentlig er en stor ressurs. Utfordringen kommer når vi ikke vet hvordan vi skal håndtere det vi sanser og tenker. Dette kan føre til stress, utbrenthet, konflikter og sykdom. Når vi selv ikke vet dette, tenk på hva vi da lærer våre barn!

Randi T. Nordvik og EEldbjørg Wedaa holder kurs om dette spennende emnet. Les mer på www.mennesketifokus.no  Foto: Lena Borge
Randi T. Nordvik og Eldbjørg Wedaa holder kurs om dette spennende emnet. Kursoppstart i mars 2015. Les mer på http://www.mennesketifokus.no Foto: Lena Borge

Det å videreutvikle sanseapparatet er en stor ressurs både for kvinner og menn.

Samfunnet vårt har en sterk tendens til å ha en dualistisk tankegang. Det vil si at intellekt og følelser adskilles med en forventning om at vårt følelsesliv utvikler seg helt selv. Konsekvensen er at følelsesmessige ubalanser og psykiske vanskeligheter først blir problematisert når de volder så store problemer at det blir sykeliggjort og kan diagnostiseres i psykiatrien. De færreste har hatt oppmerksomhet på at følelses- og personlighetsutvikling henger sammen med utvikling av sosiale kompetanser.

Tiden er inne

Flere og flere artikler begynner å si det samme. Mennesker må utvikle seg og slutte å gjemme seg bak fortidens unyttige mønstre. Vi må våkne opp og se det enorme potensiale hvert enkelt menneske har, og begynne å rense våre sår. Jeg har endelig begynt å ta til meg det potensiale som ligger i alle utfordringer jeg har møtt på min vei. De er faktisk en ressurs og kompetanse som jeg kan nyttiggjøre videre i livet.

Det handler om å ta et valg. Et valg du står for. Ingen flere unnskyldninger. Klarer du det? Hvis svaret er ja, har du allerede kommet et godt stykke på vei. Det er ingen som sier at det er en enkel vei, men det er din vei og det er du som er sjåføren.

Tenk over spørsmålet en gang til: Hvem er du for deg selv?

 

Vil du være med på Kurs for Kvinner?

Her er påmeldingsinformasjon:

Velkommen til 3 dagers kurs!

Datoer:            24. mars, 7. april og 21. april 2015

Kl:                      19.00 – 21.00

Sted:                  Pinocchio Musikk og drama,  Nedre gartnergaten 1A, Bergen

Påmelding:    post@mennesketifokus.no / Telefon: 913 38 183

Les mer på www.mennesketifokus.no

Kurs for Kvinner

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s