Dr. David R. Hawkins har kvantifisert menneskelige følelser etter frekvenser. Hawkins er en internasjonalt kjent psykiater, lege, forsker, forfatter og pioner innen forskning på bevissthet og åndelighet.

davidhawkins2001

«Den som ikke har øyne til å se, eller ører til å høre, vil bli stående på terskelen til livets mysterier.»

Lavfrekvente energier

Alt vibrerer, alt beveger seg. Alt er vibrasjoner. Hver tanke følelse og ord er vibrasjoner. Vår hjerterytme er en vibrasjon og våre følelser skaper vibrasjoner som påvirker hjertet. Når vi blir stresset eller er i ubalanse, forstyrres hjerterytmen ved at hjertet slår raskere eller blir urytmisk.

Kjennetegn på lavfrekvente energier er følelser som frykt, angst, stress, sinne, misunnelse, sjalusi, fordømmelse, bekymringer, skyldfølelser, depresjoner og mentale sykdommer. Dette er innlærte følelsesmessige lavfrekvente reaksjonsmønstre som aktiveres i gitte situasjoner.

Du kan selv velge å kvitte deg med negative vibrasjoner. Tankene påvirker følelsene, og ved å være på vakt, kan du korrigere eller sende vekk negative tankeformer/frekvenser.

Hvis man kun opererer i den materielle bevissthetens lavere vibrasjonsfrekvenser, greier man ikke å komme inn på nivåer der vi man kan få innsikt i den rene kreativiteten. Det er også fastslått at slike lavfrekvente følelsesmessige tilstander skaper hull i energifeltet rundt oss, som er store nok til at vi påvirkes av andre og i verste fall tiltrekke oss sykdom.

I tillegg til sykdommer vil negative følelser/frekvenser også føre til at vi får store hull på så å si alle områder i livet. Via disse ”energilekkasjene” som hullene skaper, vil problemfrekvensene slippe til og skape stor skade også på forhold, familier og arbeid.

Tar vi tar ansvar og tør å se på våre egne lavfrekvente, altså mørke, sider helt UTEN SKYLDFØLELSE, har vi mulighet til å fjerne dem.

hands-sand-1314872

Emosjonell intelligens

Emosjonell intelligens er en verdifull egenskap og er en avgjørende nøkkel til åndelig utvikling. En av de viktigste ting med vår tilstedeværelse på jorden er å tørre å ta ansvar for egne følelser. Mange er redd egne følelser og søker for mye tilflukt i mental kunnskap og læring.

Våre følelser og overbevisninger sender hele tiden ut frekvenser som tiltrekker – eller støter fra seg hendelser. Føler du deg trygg på seg selv og verden rundt deg, vil frekvensen du sender ut lede deg til en tilsvarende erfaring.

Enormt mye energi brukes dessverre for å blokkere følelsesmessige minner. Fornektelse av følelser skaper over tid blokkeringer og sykdommer. Man blir følelsesmessig nummen og mistenkeliggjør egne følelser. Dette fører til at man stenger for følelseskroppens intelligens og det blir umulig å vite hva man egentlig vil i livet, fordi det er følelser som bærer denne viktige informasjonen.

”Når man ikke anerkjenner hva man egentlig føler eller fornekter følelser, vil man underbevisst projisere over på andre det man ikke vil vedkjenne som sitt eget.”

Alt bunner og grunner i ærlighet

Det går an å bli en god frekvensleser. En god frekvensleser er alltid ærlig mot seg selv og andre. Dette krever ærlighet og integritet. Man kan også lære å bygge opp en frekvens som er sterk, kraftig og fokusert.

Så enkelt, men likevel så vanskelig når vi har en programvare som gir oss en annen historie. Bevissthet, ansvar og forståelse for oss selv gjør veien mindre vond å gå. Vi har lov å feile, vi har lov å bli skuffet, vi har lov å endre oss. Og viktigst av alt – vi har lov å akseptere oss selv, akkurat som vi er.

«Desto mer ansvar du tar for eget liv, desto større sannheter vil du bli i stand til å akseptere og takle.»

 

 

Kilder:

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s