Denne siden er et resultat av mange spørsmål jeg hadde da jeg sto midt i en sykdomssituasjon og ikke ante hvor galleblæren var en gang.

Jeg har laget alt på frivillig basis for å fylle disse informasjonshull jeg selv hadde, og for å samle all info på ett sted slik at jeg enkelt kan finne frem informasjon når jeg trenger det. Samtidig synes det er spennende å følge med i helsedebatter, forskning og utvikling. Jeg har et åpent sinn og har stor tro på å se mennesket for den de er, og ikke bare et papir eller navn på en datamaskin som så lett forsvinner i mengden.

Mamma & Sandra. Foto: Lena Borge
Mamma & Sandra. Foto: Lena Borge

Jeg er utdannet Bachelor i Markedskommunikasjon og har jobbet i mange ulike bransjer; hotell, blomster, catering, undervisning, dokumentkontroll, sekretær, webkonsulent, markeds, – og kurskoordinator for å nevne noen. Jeg er umettelig nysgjerrig og har stor interesse for psykologi og menneskers atferd, – og ikke minst den fantastiske kroppen vår. Jeg har også et brennende ønske om å kunne være med å forebygge og forberede dagens ungdom på sin vei ved å øke selvfølelsen deres og gi dem rette verktøy for å håndtere ulike følelser og situasjoner.

Noe av det gøyeste jeg vet er å ta bilder, og fra høsten 2014 tilbyr jeg fotografering i Bergen.  Jeg har laget en egen bloggside for fotografering: www.lenaborgefoto.wordpress.com

Ett av mine livsmotto er å være en som bidrar heller enn en som klager. Jeg ønsker ikke å klage over helsepersonellet i Norge, – snarere tvert imot – det er mange fantastiske mennesker i helsevesenet som har valgt et av de viktigste yrkene som fins. Men, og det er et stort men her, deres rammer og betingelser for å yte best mulig er dessverre ikke optimalt. Det er rom for store forbedringspotensial i det norske helsevesenet. Mitt ønske er at denne siden kanskje kan bidra litt, og jeg er mer enn åpen for forslag.

Tilbakemelding?

Alle tilbakemeldinger settes stor pris på, både ris og ros, så lenge det er saklig. Noe jeg synes er så provoserende i dag er at mange mennesker bruker kommentarfelt på nettaviser og andre artikler til skittkasting de føler et behov for å spy ut, spesielt når man ikke en enig i en sak. Jeg mener det må være mulig å være uenige og kunne argumentere på en grei måte uten å bli ufin. Hvordan skal den økende mobbing blant unge i dag kunne endres hvis ikke de voksne slutter med det?

Jeg vil derfor ikke godkjenne kommentarer på mine artikler som jeg anser som ufine og unødvendige. Jeg er opptatt av å få belyse flere sider av saker, og legger avgjørelsen for hva som er rett for den enkelte opp til, – nettopp – den enkelte. Så pass tillit har jeg til mine lesere.

Har du lyst å dele din historie på denne siden ta gjerne kontakt på lenaborge@hotmail.com

“Do the kind of things that come from the heart, When you do, you won’t be dissatisfied, you won’t be envious, you won’t be longing for somebody else’s things. On the contrary, you’ll be overhelmed with what comes back.”

― Morrie Schwartz

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s