FitLine er næringstilskudd. Produktene har lav glykemisk indeks, de utløser ikke allergier (alle allergen stoffer er fjernet) og de er glutenfrie. De fleste produktene er tilsatt Stevia som søtningsmiddel.

Stevia er en naturlig søt urt som kan erstatte sukker eller kunstige søtningsstoffer i en rekke mat- og  drikkevarer. Den grønne urten stevia demper søthungeren, virker blodsukkersenkende, styrkende, antibakteriell, gunstig for blodtrykket og vanndrivende. Les mer på http://www.stevia.no

fitline

Det som gjør dette næringstilskuddet så bra, er noe de kaller NTC – som står for næringstransport-konseptet. Alle pulverne (+ Q10 og Omega 3, og alle andre FitLine-produkter) er utviklet slik at det

herbaslimte
Denne teen støtter nyrenes rensefunksjon, støtter kroppen væskebalanse og hjelper kroppen å fjerne avfallsstoffer

er oppløselig i vann og dermed ikke trenger å bli fordøyd i magesekken – der man som regel mister det meste av næringstilskuddene man tar. Alle mennesker; unge, friske, syke, gamle, vil få den samme evnen til næringsopptak. Dette er unikt – og FitLine har til sammen sju patenter på dette.

 

Produktene er produsert av et farmasøytfirma. Dette firmaet leverer også intravenøs næring til sykehusene i Europa. Alle FitLine-produktene har GMP-merking. Det er en garanti for godt produkt – og produktene blir hele tiden utsatt for den strengeste kontrollen i Europa av slike produkter for å beholde statusen sin.

Gjennom disse produktene er man garantert alle næringsstoffene kroppen trenger. Dette er bare «mat» og ikke medisin, men når kroppen får alt den har behov for, er det utrolig hvor mye den kan klare selv.

Dersom kroppen din får tilført alle næringsstoffene den trenger, vil det ha positiv effekt på immunforsvaret, og det vil virke som forebygging av en rekke sykdommer.

Det spesielle med FitLine er at næringsstoffene transporteres nøyaktig dit hvor de virker, nemlig til våre 70 milliarder celler. Dermed oppnår vi et bedre opptak av næringsstoffene. Dette høye opptaket gjør FitLine til et næringstilskudd som du vil sette stor pris på. De fleste opplever raskt, noen merker det etter få dager, mer energi, bedre søvn og et sterkere immunforsvar. Etter kuren kjenner de fleste at det har skjedd en stor endring i kroppen.

Ønsker du å prøve FitLine – noe jeg virkelig kan anbefale, – send meg en epost. Dette bruker vi hjemme hos oss, – både liten, mellom og stor. Før trening tar vi et ekstra glass av Activizeren for å få best utbytte av treningen. Noen ganger tar jeg en ekstra shoot av Activizeren om ettermiddag hvis jeg kjenner meg litt trøtt. Minsten har sin egen PowerCoctail for junior og tar Restorate grunnet magnesium mangel, og har endelig stabile blodprøver på magnesium! Bestemor bruker også optimalsettet daglig og har kunne kuttet ut flere av de daglige blodsukkertablettene, – så JA dette anbefaler jeg!

Send meg en e-post om du vil prøve: lenaborge@hotmail.com

Ønsker du vitenskapelig dokumentasjon?

Les katalog for Sport her: FitLine katalog 2015-2016 – Vitenskapelige studier

 

Utdrag fra studien om Basics:fitline

50 personer, valgt ut etter tilfeldighetsprinsippet, ble testet på avførings- og blodverdier. Deretter tok de et glass vann med 2 måleskjeer FitLine Basics hver morgen over 3 måneder. Utarbeidingen av spørreskjemaet viser en generell bedring av subjektiv helse. 64 % av deltakerne bedømmet sin personlige prestasjonsevne og 70 % sin prestasjonsevne på jobb som god til svært god. 84 % bedømmet fordøyelse og generell helse som god til svært god.

Viktigere enn vitenskapelige resultater er likevel analysene fra laboratoriet.

Bedre opptak av næringen:

  • Betacaroten + 60 %
  • Selen + 30 %
  • Coenzym Q10 + 30 %
  • Vitamin C + 39 %
  • Vitamin B6 +250 %

Resultat: bedre utbytte av næringsstoffer.

Vitalisert tarmflora

Likeledes kunne det dokumenteres at bifido-og melkesyrebakteriene i FitLine Basics florerer i tarmen og sørger dermed for en velfungerende tarmflora.

Styrket immunforsvar

s-IgA-verdiene som gir informasjon om immunstatus i tarmens slimhinner, ble redusert med hele 31 %.

Subjektiv tilbakemelding fra studiedeltakerne:

  • Bedre og mer regelmessig fordøyelse
  • Mindre oppblåst mage (med > 2 l væskeinntak)
  • Bedre mattoleranse
  • Mer energi og vitalitet
  • Tydelig bedre hud

I spørreskjemaet dreide det seg om den subjektive erfaringen med FitLine Basics. På en skala fra 1 (dårlig) til 10 (svært god) bedømmet deretter 70 % av deltakerne prestasjonsevnen på jobb som god til svært god. Tydelig resultat: Opptaket av vitamin B6 bedres mangfoldig med urtearomaet.

2 thoughts on “FitLine

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s