Nydelig Gryterett

Jeg er opptatt av å vite hva maten vi spiser inneholder og prøver så godt som mulig å lage den fra grunnen av. Har hørt snakk om en veldig god hjemmelaget gryterett, og etter noen søk på nett fant jeg denne og prøvde denne. Må si at dette var en fantastisk god gryterett som jeg kommer til å lage flere ganger.

Antall porsjoner: 6          Tilberedningstid: 40 min.

Ingredienser:

1 kg kjøttdeig

2 purreløk

4 løk

2 gulrøtter

Salt / pepper

1 stor ts buljong

1 ss karri

2 ss sukker / Stevia

2 små glass tomatpure

1/2  fløte

1 boks rømme

Tilberedning:

Først stekes kjøttdeig og tilsettes salt og pepper. Deretter surres purre, løk og gulrøtter i karri. Bland dette sammen med kjøttdeigen, tilsett buljong, sukker og tomatpureen, og vann til du får riktig konsistens. Kok dette opp. Smak til med fløte og rømme. Serveres med ris, ferskt brød og en frisk salat.

Egne kommentarer; Jeg halverte oppskriften og brukte kun en vanlig løk og et glass tomatpure og Stevia istedenfor sukker.

20131008-221058.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s