Ha god tid når du skal på apoteket. Særlig hvis du skal ha forskjellig medisin, og kanskje noen preperater som er «uregistrerte». Tålmodighet er nøkkelordet her.

Venting på apoteket... Foto: Lena Borge
Venter tålmodig på apoteket… Foto: Lena Borge

Kontaktperson på apoteket

Har du behov for jevnlig medisin så skaff deg en kontaktperson på apoteket som du vil bruke. Denne personen setter opp et bestillingsark med dine medisiner som du kan ringe inn og bestille etter behov. Dette vil spare deg for mye ventetid på apoteket. Ring apoteket ditt en stund før du trenger medisinen og bestill det du trenger. Når du kommer på apoteket trykker du på «Forhåndsbestilt»  – og medisinen skal være klargort til deg.

Dosett

Ukesdosett
Ukesdosett

Dette er en av de tingene jeg ikke var klar over og som gjorde hverdagen vår mye enklere. Datteren min må , i tillegg til daglig medisin, ta en medisin annenhver dag – og jeg brukte lang tid på å finne et system som fungerte for å holde skikkelig styr på dette. Da jeg oppdaget dosett ble hverdagen mye lettere. I tillegg bruker jeg gratiskalenderen fra butikken for å merke de dagene hun skal ha den aktuelle medisinen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s